Foto`s

2 juli op naar Langbroek We hebben een hele mooie dag gehad in langbroek bij GMN . Er was een mooie opkomst aan rijders en er werd weer een mooie competitie gereden en natuurlijk was er ook weer veel lol onder de strijders en ouders en zeker onder alle vrijwilligers . Het weer was ook weer erg mooi . Wij van de Potigesleepwagen willen Tino en zijn team bedanken voor weer een hele fijne samenwerking en de goede zorgen voor onze inwendige mens . Het was een geweldige dag .

Ook wil ik jullie nog even voorstellen aan onze buurman en buurman bijna onafscheidelijk van elkaar 🤣

25 juni Haastrecht25 Juni wij waren weer vroeg in de kleren onze dieren gevoerd en toen Gerrit en zijn kleinzoon er waren zijn we in de auto gestapt en op weggegaan naar Haastrecht . In Haastrecht zijn we vriendelijk ontvangen en naar onze plek geleid waar we de demo trek zouden doen . Nadat we alles op zijn plaats hadden staan hebben werd ons verteld waar we de koffie konden vinden en daar waren we wel aan toe . Na de koffie was Tino er ook en konden we de kinderen daar op onze trekkertjes zetten en ze laten voelen wat de groten ook deden met hun grote trekkers en sleepwagen . Al met al was dit weer een geslaagde dag en we zijn en we zijn goed verzorgt door het bestuur en en vrijwilligers van Haastrecht we bedanken hun hier voor .

11 juni trekkertrek Ederveen GMN
Het was een mooie dag voor ons en de kinderen op hun trekkertjes en de opkomst was groot . Er werd getrokken voor twee sleepwagens . De samenwerking hebben wij als prettig ervaren Tino we hebben genoten op jullie dag . We bedanken jullie voor deze geweldige samen werking .

Ha ha zouden we van de de familie Alkema toch nog een John Deere fan kunnen maken .

Maandag 6 juni zijn we naar Lemele afgereisd met onze sleepwagen om de Kinderen daar ook te laten proeven wat al vaak een van hun ouders doen met hun grote trekkers en grote sleepwagen . Ook was er een grote opkomst voor de wedstrijd die we daar hielden voor onze deelnemers . En de competitie werd weer hard gestreden tegen elkaar . De regen gooide aan het eind van de dag helaas wel roet in het de trekkertrek , maar we hebben de wedstrijd nog wel zo goed en kwaad mogelijk af kunnen maken . Ook hebben we nog een demo kunnen rijden tot het zo hard begon te regenen dat we haast van de baan spoelden , jammer maar helaas we konden niet anders dan te stoppen en op te laden en naar huis te gaan . Dauwe , Tino en zijn kameraad , Henry , Gerrit , Frits jan . Bedankt voor jullie inzet .

De Potige sleepwagen

Zo Douwe toch goed bevallen op de foto met zo’n mooie John Deere dat je ook er ook wel even graag in wilde zitten en rijden. Het staat je goed hoor .

zondag 5 Juni op naar Zelhem alles even goed na kijken of we alles wel bij ons hebben . Ook het ford trekkertje staat op de wagen voor Nolan Boshoven die hier heel erg blij om was toen we zeiden dat zijn trekkertje mee ging . We hebben er in Zelhem een hele mooie dag van kunnen maken ondanks het slechte weer wat ze hadden voorspeld . Er waren weer veel vrolijke en blije kinderen die weer even konden trekken met onze trekkertjes en sleepwagen . Danny , Nathalie , Herman en Gerrit jullie bedankt voor jullie hulp zonder jullie was het ons niet gelukt om er weer zo’n topdag van te maken .

Groetjes : de Potige sleepwagen .

Zaterdag 28 mei op naar de Krim waar een oldtimer dag werd gehouden . Wij mochten daar de kinderen plezieren met onze zitmaaier sleepwagen . Ook hebben we daar weer een wedstrijdje aan verbonden die door de kids hevig gestreden werd en er weer mooie bekers uitgedeeld zijn aan de eerste tweede en derde winnaars . Dankzij onze vrijwilligers die ons flink geholpen hebben was het weer een geweldige mooie dag met veel plezier en lol .

En kijk Douwe eens stralen eindelijk op de foto met zo’n mooie John deere .

Zaterdag 21 mei was het weer een geweldige mooie dag bij trekkertrek in Nieuw Vennep we hebben weer vele blije kindergezichtjes gezien . We bedanken het bestuur van Nieuw Vennep dan ook voor de fijne samen werking .

De Potige sleepwagen .

15 mei was weer een geweldige dag op de trekkertrek in Heemserveen . Wij hadden daar na de corona onze eerste wedstrijd en natuurlijk daarna het demo rijden . Er werd hard gestreden in alle klassen naar een eerste tweede en derde prijs . Top jongens en meisjes dat jullie er weer waren we hopen jullie snel weer te zien in de Krim 28 mei . Jullie kunnen je opgeven op deze website onder het kopje contact .
Groetjes de Potigesleepwagen .
En kijk Henk bedankt zelfs onze heer voor het mooie weer

Zondag 13 maart trekkertrek demo gehad in Loosbroek . Het was weer een geslaagde dag. We hebben weer vele kinderen laten genieten .

Na een lange periode niet te kunnen slepen door de corona hebben we eindelijk weer eens een vriendschappelijke wedstrijd gehouden het was super gezellig
Hopelijk tot heel snel

Het bestuur de potige sleepwagen

Zaterdag 25 september was het weer eens een groot spektakel achter het dorpshuus in Drogteropslagen. De Potigesleepwagen kwam weer in actie .Ja eindelijk weer een trekkertrek wedstrijd en de opkomst was groot, de jeugd was weer erg fanatiek . Dit jaar was er ook een kleedjesmarkt wat de sfeer nog gezelliger maakte . Wij van de Potigesleepwagen hebben dit als zeer positief ervaren en hopen dat we het volgende jaren het zo samen voort mogen zetten .

Team de Potigesleepwagen