Foto`s

10 april 2023 na de winterstop was de eerste wedstrijd in Marle .
De opkomst was heel mooi en we zagen veel bekende maar ook veel nieuwe gezichten . Na het wegen en het invullen van de regelementen kon de wijdstrijd beginnen , er werdt een mooie wedstrijd gereden . Ook was de verzorging van de organisatie van trekkertrek Marle zeer goed aan eten en drinken was zeker geen gebrek , we willen de organisatie daar dan ook voor bedanken en natuurlijk. Ook voor de fijne samenwerking .Nu op naar de volgende wedstrijd 27 mei in de Krim ,we hopen daar ook weer op een mooie opkomst om er daar ook weer een mooie wedstrijd van te kunnen maken .

10 sept
Dit maal hadden we de gazonmaaier trek in Schuinesloot. Er was een mooie opkomst van deelnemers en het weer zat ons lekker mee . De wedstrijd liep lekker en er zijn mooie bekers uitgedeeld aan de winnaars . Een van onze deelnemers was ziek maar wilde wel naar de wedstrijd hij heeft zich heel goed gehouden en ging er vol voor hij viel zelfs in de prijzen top gedaan David Kelderman . Er was ook een klein speciaal prijsje die was voor Sven de Weerd ja zeker hij hield eindelijk zijn trekker heel dat was ons wel een medaille waard , al met al was het een geslaagde dag .
En Loonbedrijf alkema verzorgde met liefde de baan om die te egaliseren.

20 augustus
Omdat Hoogeveen niet door ging hebben we de wedstrijd gehouden in Drogteropslagen bij de fam Schepers thuis . Dit maal hebben we ook weer kinderen blij met een beker naar huis zien gaan , maar ook een paar ouders zijn in een speciale klasse met een beker naar huis gegaan waarvan er een me altijd bij zal blijven . Douwe Alkema had zoals hij zei in heel zijn leven nog nooit een beker gewonnen o o wat was deze man blij zeg . Hij staalde van oor tot oor en dat is een hele afstand hoor . Dit was dus weer een gezellige en een goed geslaagde dag .Nu op naar Schuine sloot om het daar nog eens over te doen .

14 augustus Naar de maas en waalse oogstdagen
Het was weer een veel te mooie dag het was weer veel te heet . We hadden een heel mooi plekje aan het water maar toch bleven hier ook de ouders en kinderen weg van dit mooie evenement . We zijn daar ook weer goed verzorgt en daar onze dank aan de organisatie hiervoor . Hopelijk is het volgend jaar voor hun ook beter wat het weer betreft . Maar de kinderen die we voor de sleepwagen hebben gehad hebben we weer zien genieten en dat is ons grootste doel . Bestuur van de Maas en Waalse oogstdagen nogmaals bedankt voor alles .
Bestuur de Potige Sleepwagen

13 Augustus Hooghalen
In Hooghalen was de opkomst nog redelijk kwa wedstrijd rijders . Het weer was mooi maar te mooi , het was zo warm dat het publiek er waarschijnlijk voor gekozen had om toch liever naar het water te gaan . Voor de organisatie van Hooghalen was het wel jammer wat meer publiek is altijd mooier maar goed hopelijk volgend jaar weer meer geluk wat het weer betreft . Toch willen wij het bestuur van trekker trek Hooghalen bedanken voor deze dag en voor de goede zorgen die we van jullie hebben ontvangen .
Bestuur : de Potige Sleepwagen

7 augustus naar rockanje
Door het niet reageren van moerkapelle hadden wij het geluk om naar Rockanje te gaan . Het was weer mooi weer en hebben genoten van alle kinderen die we voor onze sleepwagen hebben gehad . We zijn daar goed voorzien van eten en drinken de samenwerking was ook erg fijn .
Names de potige sleepwagen willen we het bestuur van rockanje hiervoor bedanken , het was een top dag

6 augustus
6 Augustus naar Koudekerk aan de Rijn . We zaten weer mooi op tijd in de auto Jørgen nam de boerderij op zich zodat dit te realiseren was voor ons .Jørgen bedankt hiervoor . Het was daar weer een groot spektakel en super gezellig , ook hier weer veel kinderen blij gemaakt met onze sleepwagen . Hier was ook alles weer super voor elkaar en hebben zelf ook erg genoten van dit spektakel . Wij willen ons hulpje van Koudekerk die ons heeft geholpen de hele dag op de terugtrek nogmaals bedanken je was top . Bestuur Koudekerk jullie ook bedankt voor de fijne samenwerking en goede zorgen .
Bedankt namens Henk , Hariet en Gerit
Team de Potigesleepwagen .
31 juli
De reis ging naar nieuw Wehl dit maal . Het was een mooie drukke dag daar wel jammer van de enkele bui die we daar hadden , maar dat heeft de pret niet kunnen drukken voor de kinderen die graag voor de sleepwagen wilden . Het eten en drinken waar wat we aangeboden kregen was goed voor elkaar wij willen het bestuur dan ook bedanken voor de fijne dag die we bij hun hebben gehad .
Groetjes de potigesleepwagen .

24 juli Hup vroeg in de kleren want we gingen naar Gulpen voor een demo met de potigesleepwagen . Half zes in de auto en daar gingen we voor het eerst met onze nieuwe combinatie bus met schamelwagen erachter . In Gulpen hebben we een geweldige dag gehad wel iet wat te warm maar dat heeft de pret niet kunnen drukken . Zoals altijd hebben we daar weer heel veel blije kinderen en nog een heel leuk stel erg blij gezien . De mascotte meneer de stier heeft de dag mooi afgesloten . We willen tot slot het bestuur van de organisatie in Gulpen bedanken voor de goede samenwerking en goede zorgen het was top . Bedankt namens De Potigesleepwagen .

2 juli op naar Langbroek We hebben een hele mooie dag gehad in langbroek bij GMN . Er was een mooie opkomst aan rijders en er werd weer een mooie competitie gereden en natuurlijk was er ook weer veel lol onder de strijders en ouders en zeker onder alle vrijwilligers . Het weer was ook weer erg mooi . Wij van de Potigesleepwagen willen Tino en zijn team bedanken voor weer een hele fijne samenwerking en de goede zorgen voor onze inwendige mens . Het was een geweldige dag .

Ook wil ik jullie nog even voorstellen aan onze buurman en buurman bijna onafscheidelijk van elkaar 🤣

25 juni Haastrecht25 Juni wij waren weer vroeg in de kleren onze dieren gevoerd en toen Gerrit en zijn kleinzoon er waren zijn we in de auto gestapt en op weggegaan naar Haastrecht . In Haastrecht zijn we vriendelijk ontvangen en naar onze plek geleid waar we de demo trek zouden doen . Nadat we alles op zijn plaats hadden staan hebben werd ons verteld waar we de koffie konden vinden en daar waren we wel aan toe . Na de koffie was Tino er ook en konden we de kinderen daar op onze trekkertjes zetten en ze laten voelen wat de groten ook deden met hun grote trekkers en sleepwagen . Al met al was dit weer een geslaagde dag en we zijn en we zijn goed verzorgt door het bestuur en en vrijwilligers van Haastrecht we bedanken hun hier voor .

11 juni trekkertrek Ederveen GMN
Het was een mooie dag voor ons en de kinderen op hun trekkertjes en de opkomst was groot . Er werd getrokken voor twee sleepwagens . De samenwerking hebben wij als prettig ervaren Tino we hebben genoten op jullie dag . We bedanken jullie voor deze geweldige samen werking .

Ha ha zouden we van de de familie Alkema toch nog een John Deere fan kunnen maken .

Maandag 6 juni zijn we naar Lemele afgereisd met onze sleepwagen om de Kinderen daar ook te laten proeven wat al vaak een van hun ouders doen met hun grote trekkers en grote sleepwagen . Ook was er een grote opkomst voor de wedstrijd die we daar hielden voor onze deelnemers . En de competitie werd weer hard gestreden tegen elkaar . De regen gooide aan het eind van de dag helaas wel roet in het de trekkertrek , maar we hebben de wedstrijd nog wel zo goed en kwaad mogelijk af kunnen maken . Ook hebben we nog een demo kunnen rijden tot het zo hard begon te regenen dat we haast van de baan spoelden , jammer maar helaas we konden niet anders dan te stoppen en op te laden en naar huis te gaan . Dauwe , Tino en zijn kameraad , Henry , Gerrit , Frits jan . Bedankt voor jullie inzet .

De Potige sleepwagen

Zo Douwe toch goed bevallen op de foto met zo’n mooie John Deere dat je ook er ook wel even graag in wilde zitten en rijden. Het staat je goed hoor .

zondag 5 Juni op naar Zelhem alles even goed na kijken of we alles wel bij ons hebben . Ook het ford trekkertje staat op de wagen voor Nolan Boshoven die hier heel erg blij om was toen we zeiden dat zijn trekkertje mee ging . We hebben er in Zelhem een hele mooie dag van kunnen maken ondanks het slechte weer wat ze hadden voorspeld . Er waren weer veel vrolijke en blije kinderen die weer even konden trekken met onze trekkertjes en sleepwagen . Danny , Nathalie , Herman en Gerrit jullie bedankt voor jullie hulp zonder jullie was het ons niet gelukt om er weer zo’n topdag van te maken .

Groetjes : de Potige sleepwagen .

Zaterdag 28 mei op naar de Krim waar een oldtimer dag werd gehouden . Wij mochten daar de kinderen plezieren met onze zitmaaier sleepwagen . Ook hebben we daar weer een wedstrijdje aan verbonden die door de kids hevig gestreden werd en er weer mooie bekers uitgedeeld zijn aan de eerste tweede en derde winnaars . Dankzij onze vrijwilligers die ons flink geholpen hebben was het weer een geweldige mooie dag met veel plezier en lol .

En kijk Douwe eens stralen eindelijk op de foto met zo’n mooie John deere .

Zaterdag 21 mei was het weer een geweldige mooie dag bij trekkertrek in Nieuw Vennep we hebben weer vele blije kindergezichtjes gezien . We bedanken het bestuur van Nieuw Vennep dan ook voor de fijne samen werking .

De Potige sleepwagen .

15 mei was weer een geweldige dag op de trekkertrek in Heemserveen . Wij hadden daar na de corona onze eerste wedstrijd en natuurlijk daarna het demo rijden . Er werd hard gestreden in alle klassen naar een eerste tweede en derde prijs . Top jongens en meisjes dat jullie er weer waren we hopen jullie snel weer te zien in de Krim 28 mei . Jullie kunnen je opgeven op deze website onder het kopje contact .
Groetjes de Potigesleepwagen .
En kijk Henk bedankt zelfs onze heer voor het mooie weer

Zondag 13 maart trekkertrek demo gehad in Loosbroek . Het was weer een geslaagde dag. We hebben weer vele kinderen laten genieten .

Na een lange periode niet te kunnen slepen door de corona hebben we eindelijk weer eens een vriendschappelijke wedstrijd gehouden het was super gezellig
Hopelijk tot heel snel

Het bestuur de potige sleepwagen

Zaterdag 25 september was het weer eens een groot spektakel achter het dorpshuus in Drogteropslagen. De Potigesleepwagen kwam weer in actie .Ja eindelijk weer een trekkertrek wedstrijd en de opkomst was groot, de jeugd was weer erg fanatiek . Dit jaar was er ook een kleedjesmarkt wat de sfeer nog gezelliger maakte . Wij van de Potigesleepwagen hebben dit als zeer positief ervaren en hopen dat we het volgende jaren het zo samen voort mogen zetten .

Team de Potigesleepwagen